fbpx
SMILE MEDIA FULL SITE PAROUSIASI www blockchain smilemedia gr 01

Blockchain Theme – Ιδανική λύση για επιχειρήσεις

Το Blockchain είναι για επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες, θέλουν να προβάλλουν τα projects τους, οργανώνουν εκδηλώσεις και θέλουν να έχουν ισχυρή διαδικτυακή παρουσία.

Δείξτε τη δουλειά σας

Κάθε υποψήφιος πελάτης που επισκέπτεται τη σελίδα σας, περιμένει να δει και δείγματα της εργασίας που έχετε κάνει. Το Blockchain παρέχει αυτή τη λειτουργικότητα μαζί με δυναμική κατηγοριοποίηση, έτσι ώστε η πλοήγηση να γίνει ακόμη πιο εύκολη. Κάθε project που παρουσιάζετε έχει τη δική του σελίδα, στην οποία μπορείτε να παραθέστε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

Αναδείξτε τα χαρακτηριστικά του προϊόντος / της υπηρεσίας σας

Η σωστή ανάδειξη των πλεονεκτημάτων προϊόντος σας έναντι του ανταγωνισμού παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη βιωσιμότητα μιας επιχείρησης. Το Blockchain προσφέρει αυτήν τη λειτουργία δίνοντας σας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

blockchain phone

Παρουσιάστε τους ήδη υπάρχοντες πελάτες σας

Η ανάδειξη ικανοποιημένων πελατών είναι το ζωντανό παράδειγμα της επιτυχίας του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας. Είναι ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο Blockchain και συμβάλλει στην αύξηση των πωλήσεων και της εμπιστοσύνης που σας δείχνουν οι δυνητικοι πελάτες.

Παραθέστε τις υπηρεσίες σας

Κάθε πελάτης μελετά τις υπηρεσίες μιας επιχείρησης που τον ενδιαφέρει. Το Blockchain παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση, με την οποία μπορείτε να παρουσιάσετε όλα όσα κάνετε, παρέχοντας παράλληλα την δυνατότητα προσθήκης κατηγοριών. Είναι μια λειτουργία που θα σας φανεί πολύ χρήσιμη.

Landing Page

Το Blockchain έχει ενσωματωμένη landing page, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για χορηγούμενες διαφημίσεις. Μια landing page χρησιμοποιείται με στόχο τις πωλήσεις. Προσφέρει όλες τις πληροφορίες που πιθανόν να ζητάει ένας υποψήφιος πελάτης και ενσωματώνει κουμπιά CTA που παροτρύνουν τον πελάτη να προχωρήσει σε αγορά.

blockchain imac

Εκδηλώσεις

Σε περίπτωση που διοργανώνετε εκδηλώσεις και events θα θέλετε να υπάρχουν στη σελίδα σας. Το Blockchain ενσωματώνει τη λειτουργία παρουσίασης εκδηλώσεων με προσαρμοσμένη σελίδα για κάθε event, έχοντας ημερομηνία και ώρα, τοποθεσία, τους ομιλητές καθώς και οδηγίες πρόσβασης στο σημείο ενδιαφέροντος.

Παρουσιάστε το ανθρώπινο δυναμικό σας

Δείξτε την πιο ανθρώπινη και οικεία εικόνα της επιχείρησής σας, προβάλλοντας τα άτομα που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Αξιοποιήστε αυτή τη λειτουργία, έτσι ώστε να θέσετε τις βάσεις για την αξιοπιστία της επιχείρησής σας, παραθέτοντας μια ξεχωριστή σελίδα για κάθε άτομο της ομάδας σας.

Blog

Σήμερα, η Google εκτιμά πολύ τις ιστοσελίδες που παράγουν συνεχώς νέο περιεχόμενο και πληροφορίες. Το Blockchain έχει ενσωματωμένο blog, το οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε ώστε η σελίδα σας να ανεβεί υψηλότερα στα αποτελέσματα, γράφοντας άρθρα τα οποία ενδιαφέρουν τους πελάτες σας.

Σχετικά με εμάς

Κάθε αξιόπιστο site πρέπει να έχει μια σελίδα στην οποία θα αναγράφει πληροφορίες για αυτό και θα λέει λίγα λόγια για την ιστορία του. Με αυτόν τον τρόπο, ο πελάτης αισθάνεται πιο οικεία στο brand σας, καθώς αυξάνεται η αξιοπιστία σας, κάτι που θέτει τα θεμέλια για νέες πωλήσεις και νέους πελάτες.

Newsletter

Δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες σας να εγγραφούν στο newsletter σας, έτσι ώστε να τους στέλνετε εξατομικευμένες προτάσεις. Το email marketing έχει αποδειχθεί ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό.

Ευελιξία

Το Blockchain είναι απόλυτα παραμετροποιήσιμο. Μπορείτε να αλλάξετε το πλάτος, τη διάταξη, το μενού, το που και το πως θα εμφανίζεται καθετί, καθώς και πολλά ακόμα. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε μαζικά τα χρώματα του site σας, ώστε να είναι ίδια με αυτά του brand σας, χτίζοντας έτσι την εικόνα που προβάλλετε προς τα έξω.

blockchain ipad

Φτιαγμένο βάσει των σύγχρονων απαιτήσεων

Η σελίδα σας θα είναι responsive, προσφέροντας έτσι την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον πελάτη από όποια συσκευή και αν μπει, είτε είναι κινητό, είτε tablet, είτε υπολογιστής. Η σελίδα σας θα είναι ελαφριά, που σημαίνει ότι ο χρόνος φόρτωσης θα είναι ελάχιστος, κάτι που ενθαρρύνει την επίσκεψη του πελάτη στο κατάστημά σας.

Πληθώρα Διατάξεων

Το Blockchain έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι απόλυτα προσαρμόσιμο στις ανάγκες σας και είναι ιδανικό για όσους προτιμούν να κάνουν τα πάντα με έναν πιο οπτικό τρόπο, όσον αφορά στην προσθήκη περιεχομένου.

Πολλαπλές Γλώσσες

Το site σας θα έχει τη δυνατότητα να επεκταθεί πλέον σε νέες αγορές, έχοντας την επιλογή εμφάνισης στις γλώσσες τις επιλογής σας. Η επέκταση στο εξωτερικό ίσως και να μην είναι στους στόχους της επιχείρησής σας, αλλά είναι σίγουρα μια χρήσιμη λειτουργία για τους ξένους που επισκέπτονται το site σας.

Εύκολη Διαχείριση

Το Blockchain έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε η προσθήκη περιεχομένου να είναι πιο εύκολη από ποτέ. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα πάντα με οπτικό τρόπο. 

Χρώματα και Τυπογραφία

Το Blockchain έχει όλες τις χρωματικές παλέτες και τις γραμματοσειρές που θα χρειαστείτε για να φτιάξετε το πιο όμορφο site. Τα Google Fonts υπάρχουν ήδη ενσωματωμένα στο site σας, το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε.

Previous Project

Decorist Theme – Κατασκευή ιστοσελίδας – eshop

Next Project

Hugo Theme – Κατασκευή ιστοσελίδας – eshop

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Καλέστε μας στο 23510 24467