fbpx
SMILE MEDIA FULL SITE PAROUSIASI www nomaza smilemedia gr 01

Nomaza Theme – Ιδανικό για eshop

Το Nomaza είναι eshop, στο οποίο μπορείτε να οτιδήποτε μέσα σε λίγα μόνο κλικ. Μπορείτε να προσαρμόσετε το θέμα στα γούστα σας βάζοντας μια λίστα προϊόντων στο sidebar ή εμφανίζοντας μια κανονική λίστα προϊόντων στο κυρίως μέρος της σελίδας με πτυσσόμενα widgets. Οι προοπτικές σχεδιασμού περιορίζονται μόνο από τη φαντασία σας. Το Nomaza προσφέρει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε για να εγκαθιδρύσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ευελιξία

Το Nomaza είναι απόλυτα παραμετροποιήσιμο. Μπορείτε να αλλάξετε το πλάτος, τη διάταξη, το μενού, το που και το πως θα εμφανίζονται τα προϊόντα σας, καθώς και πολλά ακόμα. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε μαζικά τα χρώματα του καταστήματός σας, ώστε να είναι ίδια με αυτά του brand σας, χτίζοντας έτσι την εικόνα που προβάλλετε προς τα έξω.

Φτιαγμένο βάσει των σύγχρονων απαιτήσεων

Η σελίδα σας θα είναι responsive, προσφέροντας έτσι την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον πελάτη από όποια συσκευή και αν μπει, είτε είναι κινητό, είτε tablet, είτε υπολογιστής. Η σελίδα σας θα είναι ελαφριά, που σημαίνει ότι ο χρόνος φόρτωσης θα είναι ελάχιστος, κάτι που ενθαρρύνει την επίσκεψη του πελάτη στο κατάστημά σας.

Πληθώρα Διατάξεων

Το Nomaza έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι απόλυτα προσαρμόσιμο στις ανάγκες σας και είναι ιδανικό για όσους προτιμούν να κάνουν τα πάντα με έναν πιο οπτικό τρόπο, όσον αφορά στην προσθήκη περιεχομένου.

iphone

Ιδανικό για SEO

Το Nomaza είναι ιδανικό για παραμετροποίηση και επεξεργασία του SEO, ώστε να εμφανίζεται υψηλά στα οργανικά αποτελέσματα στο Google.

Πολλαπλές Γλώσσες

Το site σας θα έχει τη δυνατότητα να επεκταθεί πλέον σε νέες αγορές, έχοντας την επιλογή εμφάνισης στις γλώσσες τις επιλογής σας. Η επέκταση στο εξωτερικό ίσως και να μην είναι στους στόχους της επιχείρησής σας, αλλά είναι σίγουρα μια χρήσιμη λειτουργία για τους ξένους που επισκέπτονται το κατάστημά σας.

Φίλτρα

Το Nozama προσφέρει πλήρη παραμετροποίηση όσον αφορά στο φιλτράρισμα των προϊόντων σας. Μπορείτε να δώσετε τη δυνατότητα στον πελάτη σας να περιηγηθεί στα προϊόντα σας επιλέγοντας την επωνυμία, την κατηγορία, την τιμή και ό,τι άλλο επιθυμείτε να προσθέσετε. Υπάρχει και η λειτουργία αναζήτησης.

Ταξινόμηση

Οι πελάτες σας μπορούν να περιηγηθούν στο κατάστημά σας, χρησιμοποιώντας τις επιλογές ταξινόμησης: δημοφιλή προϊόντα, κριτικές και βαθμολογία, πρόσφατα προϊόντα, αύξουσα και φθίνουσα τιμή.

imac

Πολλά Είδη Προϊόντων

Κάθε κατάστημα έχει διαφορετικά είδη προϊόντων. Εκτός από το κλασικό προϊόν, μπορεί να έχετε ένα μεταβλητό προϊόν, όπως ένα ρούχο με διαφορετικά μεγέθη, χρώματα και σχέδια. Μπορείτε να ενσωματώσετε προϊόντα εξωτερικών συνεργατών, να εμφανίσετε μια ειδική σελίδα για τα προϊόντα που είναι σε προσφορά, για αυτά που έχουν εξαντληθεί καθώς και αυτά, τα οποία οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν μόνο κατόπιν παραγγελίας. Επίσης, μπορείτε να έχετε ένα προϊόν με περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, κάτι που μπορείτε να αξιοποιήσετε προς όφελός σας με το κατάλληλο marketing. Φυσικά, το Nomaza παρέχει και δυνατότητα αξιοποίησης των cross και up selling, με σκοπό την αύξηση του μέσου κόστους μιας παραγγελίας. Αυτό γίνεται μέσα από τις σελίδες συνδυαστικών πωλήσεων, προτείνοντας ουσιαστικά στον πελάτη να αγοράσει ένα σετ προϊόντων.

Προϊόντα σε προσφορά

Είναι μια σελίδα που σίγουρα ενδιαφέρει κάθε επισκέπτη του καταστήματός σας. Μπορεί να αυξήσει τις επισκέψεις στο site σας, τις πωλήσεις, καθώς και το χρόνο παραμονής στη σελίδας κάτι που σύμφωνα με έρευνες συνεπάγεται αύξηση τζίρου και πωλήσεων.

Προϊόντα ανά κωδικό

Μια σελίδα στην οποία μπορείτε να εμφανίσετε συγκεκριμένους κωδικούς προϊόντων και να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας όπως εσείς θέλετε.

Επιλεγμένα Προϊόντα

Υπάρχει η δυνατότητα να φτιάξετε μια σελίδα με προϊόντα που πιστεύετε ότι οι πελάτες σας θα λατρέψουν. Μπορείτε να προσθέσετε ό,τι προϊόντα θέλετε. Αυτό εξαρτάται από εσάς!

Κορυφαία σε πωλήσεις προϊόντα

Μια σελίδα, η οποία ανανεώνεται αυτόματα συνεχώς και από εκεί οι πελάτες σας θα μπορούν να δουν ποια προϊόντα είναι αυτά που αγοράζουν περισσότερο και ίσως να τους ενδιαφέρουν.

ipad

Blog

Σήμερα, η Google εκτιμά πολύ τις ιστοσελίδες που παράγουν συνεχώς νέο περιεχόμενο και πληροφορίες. Το Nomaza έχει ενσωματωμένο blog, το οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε ώστε η σελίδα σας να ανεβεί υψηλότερα στα αποτελέσματα, γράφοντας άρθρα τα οποία ενδιαφέρουν τους πελάτες σας.

Newsletter

Δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες σας να εγγραφούν στο newsletter σας, έτσι ώστε να τους στέλνετε εξατομικευμένες προτάσεις. Το email marketing έχει αποδειχθεί ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό.

Σχετικά με εμάς

Κάθε αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα ή site πρέπει να έχει μια σελίδα στην οποία θα αναγράφει πληροφορίες για αυτό και θα λέει λίγα λόγια για την ιστορία του. Με αυτόν τον τρόπο, ο πελάτης αισθάνεται πιο οικεία στο brand σας, καθώς αυξάνεται η αξιοπιστία σας, κάτι που θέτει τα θεμέλια για νέες πωλήσεις και νέους πελάτες.

Συχνές Ερωτήσεις

Μία πολύ σημαντική σελίδα που πρέπει να έχει κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα, καθώς απαντά στις πιο συχνές ερωτήσεις που σας κάνουν οι πελάτες σας, με αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση, καθώς και το να μη χάνετε άσκοπα χρόνο, απαντώντας τα ίδια ξανά και ξανά.

Παρακολούθηση Παραγγελίας

Ακόμα μια λειτουργία που βοηθά στην καλύτερη εξυπηρέτηση και την αύξηση της αξιοπιστίας σας. Είναι πραγματικά χρήσιμο να βλέπει ο πελάτης το ότι η παραγγελία του έχει αποσταλεί από το κατάστημα και ότι είναι καθοδόν.

Previous Project

Δημιουργία λογοτύπου για Love Preset

Next Project

Struct Theme – Κατασκευή ιστοσελίδας – eshop

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Καλέστε μας στο 23510 24467