fbpx

Digital Marketing

Πρέπει να είστε εκεί που είναι οι πελάτες σας!

Digital Marketing

Ένας σημαντικός λόγος που το ψηφιακό μάρκετινγκ θα βοηθήσει στην επιχείρησή σας είναι ότι αποτελεί έναν οικονομικότερο τρόπο διαφήμισης σε σχέση με τα παραδοσιακά κανάλια που είχαμε συνηθίσει.

Ο κόσμος έχει γίνει ψηφιακός, και μια επιχείρηση που θέλει να έχει διάρκεια οφείλει να προσαρμόζεται στις νέες ανάγκες και επιθυμίες. Όσο νωρίτερα εντάξετε την επιχείρησή σας σε αυτή την νέα πραγματικότητα τόσο περισσότερα οφέλη θα λάβετε.

Γιατί να κάνω Digital Marketing για την επιχείρηση μου;

01

Συλλογή δεδομένων για την λήψη βασικών αποφάσεων

Μέχρι τώρα ένα μεγάλο ποσοστό επιλογής διαφήμισης ήταν η τηλεοπτική διαφήμιση. Γνωρίζατε όμως τι ποσοστό επιτυχίας είχατε κι αν ήταν επιτυχής η διαφήμιση? Με το digital marketing θα έχετε δεδομένα πλέον για κάθε online προσπάθεια marketing και θα γνωρίζετε πόσα άτομα το έχουν δει, πόσοι αλληλεπίδρασαν, πόσα άτομα αγόρασαν τελικά και πολλά περισσότερα που μέχρι τώρα δεν γνωρίζατε. Αυτά τα δεδομένα θα σας βοηθήσουν ώστε να πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις για την επιχείρησή σας.

02

Οικονομικότερος τρόπος διαφήμισης σε σχέση με τα παραδοσιακά μέσα

Μια καμπάνια μέσω newsletter ή μέσω social media μπορεί να στείλει το μήνυμά σας σε ένα ευρύτερο κοινό ή ακόμη καλύτερα, τα διαφορετικά μηνύματά σας στα ξεχωριστά κοινά που επιθυμείτε να στοχεύσετε, και όλη αυτή η καμπάνια για ένα μόνο μέρος του κόστους μιας τηλεοπτικής διαφήμισης.

03

Όμορφη παρουσία στα Social Media

Είναι πολύ σημαντικό το κοινό σας να βλέπει μια όμορφη εικόνα στα Social Media πριν σας δώσει την πρώτη ευκαιρία και έρθει στο κατάστημα ή το γραφείο σας.

04

Χτίζεις τα κανάλια επικοινωνίας με κόσμο που ενδιαφέρεται για το προϊόν σας

Το διαδίκτυο επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αλληλεπιδρούν σε συγκεκριμένα κοινά, σε πραγματικό χρόνο. Η επικοινωνία δεν είναι μονόδρομη αλλά αμφίδρομη, είναι διάλογος και όχι μονόλογος. Μπορείτε να επικοινωνείτε live με τους πελάτες σας αλλά και αυτοί με εσάς.

Οι στρατηγικές μάρκετινγκ περιλαμβάνουν προσπάθειες προσαρμογής της διαφήμισης σε διαφορετικές πλατφόρμες, και προσαρμογή της διαφήμισης σε διαφορετικούς μεμονωμένους αγοραστές και όχι σε ένα μεγάλο συνεκτικό κοινό. Με αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιούν τους καταναλωτές για να διαφημίσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, μειώνοντας το κόστος για την εταιρεία.

a223f6ac 2467 4d41 a853 5386fb419914

Η επιτυχία δεν είναι τύχη.

Είναι αποτέλεσμα των ενεργειών μας!

Μέσω των κοινωνικών δικτύων, οι ευχαριστημένοι πελάτες σας μπορούν να γίνουν διαφημιστές σας, προτείνοντάς σας στους φίλους τους με τα θετικά τους σχόλια.

Πως μπορεί να σας βοηθήσει η ομάδα μας;

01

Digital Marketing

Αναλαμβάνουμε όλο το Marketing που πρέπει να γίνει για να πετύχουμε τους στόχους που έχετε θέσει για την επιχείρησή σας! Από τα Social Media (Facebook, Instagram, Tik-Tok κ.α) μέχρι τις χορηγούμενες διαφημίσεις της επιχείρησης.

02

Βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης

Όλο και περισσότερος κόσμος όταν θέλει να βρει κάτι Googlάρει… Έτσι και εμείς πρέπει να εμφανιζόμαστε στην πρώτη σελίδα στην αναζήτησή του!

03

Marketing περιεχομένου

Το περιεχόμενο είναι ο ‘Βασιλιάς’. Όσο πιο ωραίο, στενευμένο και χρήσιμο περιεχόμενο έχουμε, τόσο περισσότερο θα μείνουν οι πελάτες μας στα δικά μας Social Media.

04

Email Marketing

Είναι σαφώς πιο εύκολο να ξανά-αγοράσει κάποιος που ήδη έχει δει ή έχει αγοράσει κάτι από εμάς. Το Email Marketing στοχεύει σε αυτό το κοινό και με εξαιρετικά μικρό κόστος μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα.

Ακόμη κι αν η επιχείρησή σας ευημερεί μπορεί να μην έχετε κατακτήσει το μερίδιο που σας αντιστοιχεί και αυτό επειδή δεν χρησιμοποιείτε κάποιες τεχνικές ψηφιακού μάρκετινγκ.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Καλέστε μας στο 23510 24467