fbpx

Short Video Ads

Σε αντίθεση με τα βίντεο τα οποία διαμοιράζονται οι χρήστες μεταξύ τους στα social media, οι σύντομες διαφημίσεις βίντεο χρησιμοποιούνται σε χορηγούμενες δημοσιεύσεις σε Facebook και Instagram. Τα σύντομα διαφημιστικά βίντεο είναι ιδανικά για επιχειρήσεις που θέλουν να αυξήσουν το ποσοστό μετατροπών, να ενισχύσουν το brand awareness τους και να αυξήσουν κατά πολύ το engagement των δημοσιεύσεών τους.

Τα διαφημιστικά βίντεο τραβούν την προσοχή των χρηστών πολύ περισσότερο από τις απλές στατικές εικόνες. Τα βίντεο πετυχαίνουν αυτά που δεν μπορούν οι απλές φωτογραφίες και εικόνες. Η στρατηγική marketing μιας επιχείρησης που συμπεριλαμβάνει και διαφημιστικά βίντεο είναι σίγουρο ότι θα φέρει τα αποτελέσματα που η επιχείρηση επιθυμεί.

Διαδικασία δημιουργίας διαφημιστικών βίντεο

1. Επικοινωνία

Στο αρχικό στάδιο γνωρίζουμε την επιχείρησή σας και τη φιλοσοφία σας. Μαθαίνουμε τα πάντα για εσάς, ώστε να κατανοήσουμε τη στρατηγική που ακολουθείτε. Συζητάμε μαζί για τις ανάγκες της επιχείρησής σας και αποκτάμε μια κατεύθυνση για το τι πρόκειται να κάνουμε.

2. Δημιουργία βίντεο

Στη συνέχεια, αφού έχουμε μαζέψει όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, προχωράμε στη δημιουργία των σύντομων διαφημιστικών βίντεο. Λαμβάνουμε υπόψη σοβαρά το δικό σας feedback, διότι εσείς γνωρίζετε καλύτερα τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Δημιουργούμε τα βίντεο σύμφωνα με τα κριτήρια που μας έχετε δώσει, διότι θέλουμε να λάβετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

3. Έτοιμο!

Τα διαφημιστικά σας βίντεο είναι έτοιμα! Σας παρουσιάζουμε αυτό που έχουμε φτιάξει και σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγές τις πραγματοποιούμε. Τα βίντεο σας σε αυτό τα στάδιο είναι έτοιμα προς δημοσίευση!

5 Λόγοι για να χρησιμοποιήσετε σύντομα διαφημιστικά βίντεο

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μια επιχείρηση θέλει να ενσωματώσει τα διαφημιστικά βίντεο στη στρατηγική της. Ας δούμε μερικούς παρακάτω:

1. Φέρνουν πωλήσεις πιο γρήγορα

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν βίντεο στις διαφημίσεις τους αυξάνουν το κέρδος τους κατά 49% πιο γρήγορα. Και δε χρειάζεται κανείς να κάνει έρευνες για να το διαπιστώσει αυτό. Οι εταιρείες που χρησιμοποιούν βίντεο και παρακολουθούν τα στατιστικά που δημιουργούνται, έχουν παρατηρήσει ότι το engagement, τα κλικ και το ROI είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι όταν χρησιμοποιούν απλό κείμενο και εικόνες.

2. Οι καταναλωτές προτιμούν τα βίντεο

Πάνω από το 72% των καταναλωτών δήλωσαν ότι προτιμούν τις διαφημίσεις που έχουν βίντεο σε σχέση με αυτές που χρησιμοποιούν κείμενο. Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν ελκυστικό οπτικά περιεχόμενο για να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό.

3. Επηρεάζει τις αποφάσεις

Όχι μόνο απλά προτιμούν τα βίντεο οι καταναλωτές, αλλά επηρεάζουν και τις αποφάσεις τους. Για την ακρίβεια, το 90% των καταναλωτών δήλωσαν ότι τα βίντεο τους έχουν βοηθήσει να λάβουν καταναλωτικές αποφάσεις. Για τις μικρές επιχειρήσεις που θέλουν να ανέβουν στο επόμενο επίπεδο, τα σύντομα διαφημιστικά βίντεο που αναδεικνύουν τα προϊόντα τους, μπορούν να αλλάξουν όλο το τοπίο. Τα βίντεο είναι πολύ ισχυρά.

4. Αυξάνουν τις πωλήσεις

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δοκιμάσει κανείς την αποτελεσματικότητα των βίντεο ως εργαλείο marketing είναι να τα δοκιμάσει σε μεγάλες επιχειρήσεις. Σύμφωνα με στατιστικά της Amazon και του eBay, η προσθήκη βίντεο στην περιγραφή ενός προϊόντος αυξάνει την πιθανότητα αγοράς του προϊόντος μέχρι και 35%. Εν ολίγοις, τα βίντεο είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επιχειρήσεις για να τραβήξουν τα βλέμματα και να αυξήσουν το κέρδος τους.

5. Τα social media λατρεύουν τα βίντεο

Τα βίντεο είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι που συμβάλλει στην αύξηση της δημοτικότητας και της χρήσης των social media. Τα βίντεο στις online πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης συγκεντρώνουν μέχρι και 48% περισσότερες προβολές και είναι πιο πιθανό να κοινοποιηθούν. Είναι δύσκολο να μετρηθεί το ακριβές ROI των βίντεο, αλλά ένα εκπληκτικό ποσοστό της τάξης του 46% των χρηστών των social media αλληλεπιδρούν με τις διαφημίσεις που έχουν βίντεο. Τα βίντεο είναι ένας από τους πιο ισχυρούς τρόπους που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς για να ενισχύσει τη διαδικτυακή του παρουσία.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Βρισκόμαστε χρόνια στο χώρο του marketing και γνωρίζουμε καλά πως να δημιουργούμε διαφημιστικές καμπάνιες οι οποίες φέρνουν πωλήσεις. Αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο μέσο και τεχνολογία και για αυτό προτιμάμε τα βίντεο για τις διαφημιστικές καμπάνιες που οργανώνουμε. Θέλουμε τα βίντεο και οι καμπάνιες που θα φτιάξουμε να είναι τα καλύτερα της αγοράς. Είναι πάθος μας το να ανεβάσουμε την επιχείρησή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να καταστρώσουμε μαζί το πλάνο της διαφημιστικής καμπάνιας με σύντομα βίντεο που θα αυξήσει τις πωλήσεις της επιχείρησής σας.

3 Ακόμα λόγοι για τους οποίους να χρησιμοποιήσετε διαφημιστικά βίντεο

Επικοινωνείτε πολλά σε λίγο χρόνο

Σε έναν κόσμο που τρέχει συνεχώς, οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν τα πάντα πιο γρήγορα. Τα βίντεο παρέχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε πολλές πληροφορίες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το attention span των ανθρώπων όλο και μικραίνει και τα βίντεο είναι ο ιδανικός τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή των ανθρώπων και να τους κρατήσετε εκεί. Οι δυνατότητες που έχουν τα βίντεο είναι πραγματικά ατελείωτες.

Οι άνθρωποι πλέον παρακολουθούν περισσότερα βίντεο από ποτέ

Η παρακολούθηση βίντεο αυξάνεται περίπου κατά 32% χρόνο με το χρόνο. Αυτό συμβαίνει σε παγκόσμια κλίμακα. Ο μέσος άνθρωπος σήμερα παρακολουθεί 85 λεπτά βίντεο την ημέρα. Ο μέσος χρόνος παρακολούθησης βίντεο αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 λεπτά πολύ σύντομα.

Δίνετε στους χρήστες αυτό που αναζητούν

Οι χρήστες προτιμούν όλο και περισσότερο να παρακολουθούν βίντεο από το να διαβάζουν email, newsletters, να βλέπουν εικόνες ή να διαβάζουν άρθρα και PDF, σύμφωνα με το HubSpot. Οι καταναλωτές βρίσκουν πολλούς τρόπους για να ερευνήσουν ένα προϊόν πριν το αγοράσουν. Ανάμεσα σε όλες τις άλλες δραστηριότητες που κάνουν, τα βίντεο είναι αυτά που τους βοηθούν να λάβουν αποφάσεις πριν αγοράσουν κάποιο προϊόν.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορεί να μην ξέρετε από που να ξεκινήσετε την καμπάνια σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βάλετε μια τάξη και να υιοθετήσετε μια στρατηγική που θα αυξήσει τις πωλήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να γνωρίσουμε την επιχείρησή σας και τις ανάγκες σας και να βγάλουμε μαζί ένα πλάνο με βίντεο που θα απογειώσουν την εταιρεία σας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Καλέστε μας στο 23510 24467