fbpx

Social Media Marketing

Social Media Marketing

Τα social media έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ζωής κάθε ανθρώπου. Κάθε σύγχρονη επιχείρηση οφείλει να έχει και να διατηρεί μια online παρουσία, ώστε να μπορεί να αναπτύσσει και να χτίζει τις σχέσεις με τους πελάτες και το κοινό της.

Το social media marketing έχει να κάνει με την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του brand σας, την ελκυστικότητα και την αύξηση της επισκεψιμότητας σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας της επιχείρησης. Τα social media απαιτούν στρατηγικό σχεδιασμό, ώστε μια επιχείρηση να ανέβει στα επόμενα επίπεδα.

Διαχείριση Σελίδας στο Facebook

Το Facebook είναι από τις μεγαλύτερες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο και προσφέρει υψηλές προοπτικές στις σελίδες που είναι μέλη σε αυτό. Είναι το πιο άμεσο διαδικτυακό μέσο επικοινωνίας, το οποίο χρησιμοποιούν καθημερινά οι χρήστες για να συνομιλήσουν, να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να περάσουν ευχάριστα το χρόνο τους.

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία και τη διαχείριση της επαγγελματικής σας σελίδας στο Facebook, ώστε να αποκτήσετε με μεθοδικό τρόπο ένα κοινό, το οποίο θα ενδιαφέρεται για εσάς και όσα έχει να μοιραστεί η επιχείρησή σας. Είναι το πιο κατάλληλο εργαλείο για να χτίσετε σχέσεις με τους πελάτες σας, ώστε να αυξηθούν τόσο το κύρος, όσο και οι πωλήσεις σας.

Αναλαμβάνουμε όλες τις πτυχές διαχείρισης μιας επαγγελματικής σελίδας, όπως τη δημιουργία περιεχομένου, ώστε η σελίδα σας να είναι πραγματικά ενεργή και ζωντανή, την απάντηση στα σχόλια του κοινού σας, τη δημιουργία χορηγούμενων δημοσιεύσεων με το κατάλληλο κοινό που θα μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματα της επένδυσής σας και πολλά ακόμα.

Αναλαμβάνουμε:

 • Να παρακολουθούμε διαρκώς τη σελίδα σας
 • Την επεξεργασία και τη δημιουργία οπτικοακουστικού περιεχομένου
 • Τη δημιουργία αναρτήσεων
 • Την τακτική παρακολούθηση των σχολίων, των κριτικών και των μηνυμάτων της σελίδας σας
 • Τη δημιουργία διαγωνισμών και giveaway
 • Τη δημιουργία εκδηλώσεων
 • Τη συγγραφή διαφημιστικών κειμένων που φέρνουν αποτελέσματα
 • Τη δημιουργία στενευμένων διαφημίσεων
 • Την αλληλεπίδραση της σελίδας σας με φιλικά πρόσωπα και επιχειρήσεις
 • Να κάνουμε ανάλυση SWOT
 • Την εποπτεία του ανταγωνισμού

Διαχείριση Σελίδας στο Instagram

Είναι γεγονός ότι το 90% των χρηστών ακολουθούν τουλάχιστον μια επιχείρηση στο Instagram. Το 50% των χρηστών είναι πιο πιθανό να αγοράσουν από μια επιχείρηση όταν την βλέπουν στο Instagram.

Το Instagram μπορεί πραγματικά να απογειώσει την επιχείρησή σας, καθώς χρησιμοποιείται από νέους ανθρώπους, οι οποίοι θέλουν πραγματικά να μάθουν το γιατί δημιουργήθηκε η επιχείρησή σας και να ακούσουν την ιστορία πίσω από αυτό.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση της σελίδας σας στο Instagram, υιοθετώντας μια στρατηγική που έχει ως στόχο της την υψηλότερη οργανική απήχηση, δηλαδή το να φτάσουν τα post σας στην αρχική σελίδα όσων περισσότερων ακολούθων σας γίνεται. Με το περιεχόμενο που δημιουργούμε για τη σελίδα σας, χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό σας και στοχεύουμε στο να προκαλεί θετικά συναισθήματα η επιχείρησή σας κάθε φορά που εμφανίζεται σε κάποιον.

Αναλαμβάνουμε:

 • Να παρακολουθούμε διαρκώς τη σελίδα σας
 • Την επεξεργασία και τη δημιουργία οπτικοακουστικού περιεχομένου
 • Τη δημιουργία αναρτήσεων
 • Την τακτική παρακολούθηση των σχολίων, των κριτικών και των μηνυμάτων της σελίδας σας
 • Τη δημιουργία διαγωνισμών και giveaway
 • Τη συγγραφή διαφημιστικών κειμένων που φέρνουν αποτελέσματα
 • Τη δημιουργία στοχευμένων διαφημίσεων που αποδίδουν
 • Την αλληλεπίδραση της σελίδας σας με φιλικά πρόσωπα και επιχειρήσεις
 • Να κάνουμε ανάλυση SWOT
 • Την εποπτεία του ανταγωνισμού
 • Τη δημιουργία βίντεο και reels
 • Να κάνουμε για εσάς influencer marketing

Reputation Management

Κάθε επιχείρηση επιδιώκει την πλήρη ευχαρίστηση και ικανοποίηση των πελατών της. Η επιχείρησή σας αναπτύσσει και χτίζει καθημερινά τις σχέσεις της με τους πελάτες της. Παρόλα αυτά θα υπάρξουν και φορές που η επιχείρησή σας ενδεχομένως να δεχτεί “επίθεση” από κάποιον πελάτη για διάφορους λόγους. Μπορεί να μην έμεινε ικανοποιημένος από κάποιο προϊόν ή υπηρεσία σας ή μπορεί να του προκλήθηκαν αρνητικά συναισθήματα για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Το Reputation Management (διαχείριση φήμης) που αναλαμβάνουμε να κάνουμε για εσάς αφορά στην εικόνα και τη φήμη που προβάλλετε προς τα έξω, ώστε να διατηρηθεί το θετικό πρόσημο της επιχείρησής σας. Ο πελάτης που έχει αρνητικά συναισθήματα μπορεί να “επιτεθεί” στην επιχείρησή σας με αρνητικά σχόλια και κριτικές, τα οποία μπορούν να βλάψουν σοβαρά την εικόνα σας.

Αναλαμβάνουμε να διαχειριστούμε αυτές τις περιπτώσεις με λεπτό και διαφανή τρόπο, ώστε να μετριαστεί το αρνητικό συναίσθημα του πελάτη, με σκοπό την επίλυση του ζητήματος. Το reputation management που κάνουμε για την επιχείρησή σας, ακολουθεί ορισμένες αρχές και μεθόδους, οι οποίες διασφαλίζουν ότι τα ζητήματα θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Έχουμε εμπειρία χρόνων επάνω στη διαχείριση των social media, κάτι που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών για εσάς. Θέλουμε η επιχείρησή σας να δημιουργεί θετικά συναισθήματα στους ακόλουθούς σας. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να φτάσουμε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο κέρδους.

Διαχειριζόμαστε τα social media της επιχείρησής σας, ώστε αυτά να τρέχουν στον αυτόματο πιλότο όσο εσείς ασχολείστε με άλλες πτυχές της εταιρείας σας. Σχεδιάζουμε στρατηγικά βήματα που θα οδηγήσουν στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Χρησιμοποιούμε τις βέλτιστες πρακτικές, οι οποίες αποδεδειγμένα έχουν τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

6 Λόγοι για τους οποίους πρέπει να αναθέσετε τη διαχείριση των social media σας σε ειδικούς

Έχουν εμπειρία

Το να χρησιμοποιεί κανείς τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media είναι τελείως διαφορετικό από το να φτιάξει μια στρατηγική που θα τον οδηγήσει εκεί που θέλει. Μια επιτυχημένη στρατηγική περιλαμβάνει tasks όπως τη μελέτη του ιδανικού κοινού, τη μελέτη του ανταγωνισμού, τη στοχοποίηση, την παρακολούθηση των στατιστικών, των αποδόσεων και πολλά ακόμα. Οι ειδικοί θα χρησιμοποιήσουν τις βέλτιστες πρακτικές για να προωθήσουν την επιχείρησή σας και να επιτύχουν τους στόχους που έχετε θέσει.

Είναι συνεπείς

Η συνέπεια είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του social media marketing. Κάθε επιχείρηση πρέπει να ανεβάζει τακτικά περιεχόμενο στο λογαριασμό της, το οποίο θα προσφέρει πραγματική αξία στο κοινό της. Η σελίδα κάθε επιχείρησης πρέπει να είναι ζωντανή και να μαγνητίζει τους ακόλουθούς της. Οι ειδικοί χρησιμοποιούν εργαλεία και τεχνικές που εξασφαλίζουν όλα τα παραπάνω. Η διαχείριση των social media είναι κάτι παραπάνω από την απλή δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο.

Έχουν τα κατάλληλα εργαλεία

Οι ειδικοί χρησιμοποιούν όλα τα κατάλληλα εργαλεία που αξιοποιούν στατιστικά και μετρικές για τη συνεχή βελτίωση της απόδοσής της σελίδας σας. Αυτά τα εργαλεία χρησιμοποιούνται για τη βελτιστοποίηση της δημιουργίας περιεχομένου, της διαχείρισης του λογαριασμού, της εποπτείας και του προγραμματισμού των δημοσιεύσεων. Οι ειδικοί χρησιμοποιούν αυτά τα εργαλεία για να διαπιστώσουν το τι είναι αυτό που πουλάει και αποδίδει στα social media, με σκοπό να το εντάξουν τη στρατηγική σας. Τα εργαλεία αυτά απαιτούν τεχνογνωσία, εκπαίδευση στη χρήση τους, καθώς και ένα σημαντικό ποσό χρημάτων για να μπορέσει κανείς να τα αγοράσει και να τα χρησιμοποιήσει.

Τα πάντα σε ένα μέρος

Τα γραφεία που ασχολούνται με το social media marketing παρέχουν συνήθως μια πληθώρα υπηρεσιών, όπως κατασκευή ιστοσελίδων, SEO, email marketing και πολλά ακόμα. Αυτό και μόνο διευκολύνει κατά πολύ την ανάπτυξη μιας ενιαίας στρατηγικής, η οποία καλύπτει κάθε πτυχή της επιχείρησής σας.

Γλυτώνετε χρόνο και αποφεύγετε το στρες

Οι σημερινοί καταναλωτές είναι πολύ απαιτητικοί ως προς το τι περιμένουν από μια επιχείρηση στα social media. Περιμένουν από εσάς να ανεβάζετε συχνά περιεχόμενο, να απαντάτε στις ερωτήσεις τους γρήγορα, καθώς και πολλά ακόμα. Είναι δύσκολο να ανταπεξέλθει κανείς σε όλα αυτά χωρίς την κατάλληλη εκπαίδευση και στρατηγική, διότι είναι σχεδόν σίγουρο πως θα πελαγώσει. Άλλωστε για αυτό τη συνολική διαχείριση των social media την αναλαμβάνουν ομάδες και όχι μόνο ένα άτομο.

Μετρήσιμα αποτελέσματα

Η τακτική που χρησιμοποιούν οι ειδικοί αξιοποιεί τεχνολογικά εργαλεία που καταγράφουν το κατά πόσο είναι αποτελεσματικό το περιεχόμενο ή όχι. Οι ειδικοί δεν δημοσιεύουν απλά περιεχόμενο ελπίζοντας ότι θα πάει καλά. Καταγράφουν κάθε μικρή λεπτομέρεια, συμπεριλαμβανομένου του πόσο άνθρωποι αλληλεπίδρασαν, πόσες κοινοποιήσεις έγιναν και πολλά ακόμα. Και όλα αυτά θα φτάσουν στα χέρια σας μέσα από αναφορές που αποδεικνύουν τα αποτελέσματα και την πρόοδο που έγινε.

Συμπέρασμα

Το social media marketing είναι ένα αρκετά απαιτητικό κομμάτι κάθε επιχείρησης, το οποίο απαιτεί προσεκτική μελέτη και σχεδιασμό. Χρησιμοποιούμε ειδικά εργαλεία που εξασφαλίζουν ότι η επιχείρησή σας θα έχει ανοδική πορεία σε Facebook, Instagram και όλα τα social media που αξιοποιεί η επιχείρησή σας.

Είμαστε εδώ για να φροντίσουμε κάθε πτυχή των social media σας, δημιουργώντας περιεχόμενο και αναλαμβάνοντας όλα τα κομμάτια διαχείρισης. Επικοινωνήστε μαζί μας για να καταστρώσουμε μαζί το πλάνο που θα εξυπηρετήσει απόλυτα και αποτελεσματικά τους στόχους που έχετε θέσει ως εταιρεία.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Καλέστε μας στο 23510 24467