fbpx

Social Media Advertising

Διαφήμιση στα Social Media

Τα social media είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε επιχείρηση προς όφελός της. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας επαγγελματική σελίδα σε Facebook, Instagram και όποιο άλλο social media επιθυμείτε, δημοσιεύοντας περιεχόμενο που πραγματικά ενδιαφέρει το κοινό σας. Ωστόσο η απλή δημοσίευση περιεχομένου τις περισσότερες φορές δεν είναι αρκετή. Για να αυξήσει μια σελίδα το κοινό της πρέπει να αξιοποιήσει τα εργαλεία διαφήμισης που προσφέρει και κάθε πλατφόρμα.

5 Λόγοι για να διαφημιστείτε στο Facebook

Αναλαμβάνουμε την πλήρη δημιουργία διαφημιστικών καμπανιών στο Facebook που πουλάνε και που θα επιτύχουν τους στόχους της επιχείρησής σας. Ας δούμε τους λόγους:

1. Οι διαφημίσεις στο Facebook είναι οικονομικές και ελέγξιμες

Η πλατφόρμα διαφημίσεων στο Facebook προσφέρει πολλαπλές λύσεις για κάθε budget. Μπορείτε ως επιχείρηση να διαθέσετε όσο budget θεωρείτε πως είναι απαραίτητο, ώστε το brand σας να φτάσει σε όσο περισσότερα άτομα γίνεται. Φυσικά, όσο μεγαλύτερο είναι το ποσό το οποίο θα επενδύσετε, τόσο μεγαλύτερος θα είναι και ο αριθμός των ανθρώπων στους οποίος θα φτάσει η διαφήμισή σας.

2. Οι πελάτες σας βρίσκονται ήδη εκεί

Η βάση χρηστών του Facebook σχεδόν αγγίζει τα 3 δισεκατομμύρια μηνιαίων χρηστών, καθώς και περίπου τα 2 δισεκατομμύρια χρηστών που το χρησιμοποιούν καθημερινά. Το κοινό του Facebook είναι πραγματικά ευρύ. Το χρησιμοποιούν ακόμα και οι άνθρωποι που δεν έχουν ιδιαίτερη άνεση με την τεχνολογία. Η διαφήμισή σας θα φτάσει σίγουρα στους ιδανικούς σας πελάτες.

3. Μπορείτε να στοχεύσετε τους πελάτες σας

Το Facebook προσφέρει πολλά κριτήρια σύμφωνα με τα οποία η διαφήμισή σας θα φτάσει στο κοινό που επιθυμείτε. Μπορείτε να επιλέξετε τους χρήστες βάσει δημογραφικών στοιχείων και ενδιαφερόντων, αυξάνοντας έτσι κατά πολύ τις προοπτικές αύξησης του κέρδους σας. Αν για παράδειγμα είστε ιδιοκτήτης ενός pet shop, τότε μπορείτε να στοχεύσετε με τις διαφημίσεις σας τις γυναίκες που παρακολουθούν βίντεο με κατοικίδια και που η ηλικία τους είναι 25 ετών και άνω. Μπορείτε πραγματικά να κάνετε ότι συνδυασμό θέλετε, βάσει του προφίλ του ιδανικού σας πελάτη.

4. Remarketing

Το Facebook παρέχει την υπηρεσία Facebook Pixel, η οποία ενσωματώνεται στην ιστοσελίδα σας και προσφέρει τη δυνατότητα επαναστοχοποίησης του κοινού. Στην ουσία προσφέρει τη δυνατότητα του remarketing, με την οποία στοχεύουμε ξανά τους χρήστες με προϊόντα που ξέρουμε ήδη ότι τους ενδιαφέρουν. Θα έχετε παρατηρήσει πως όταν μπαίνετε σε μια ιστοσελίδα, έπειτα σας εμφανίζονται συνέχεια διαφημίσεις με παρόμοια προϊόντα. Το Facebook Pixel κάνει ακριβώς αυτό.

5. Διαφημίζεστε και στο Instagram

Το Facebook πλέον προσφέρει τη δυνατότητα διαφήμισης της επιχείρησής σας στο Instagram, ακόμα και αν η επιχείρησή σας δεν διαθέτει λογαριασμό στη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Το Facebook δεσμεύεται να προωθήσει τη διαφήμισή σας εκεί που πρόκειται να πουλήσει περισσότερο.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της διαφήμισης στα social media εδώ και χρόνια και γνωρίζουμε το πως να δημιουργήσουμε μια διαφήμιση για την επιχείρησή σας, η οποία θα φέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε εργαλεία που μετρούν την απόδοση των διαφημίσεων και εργαλεία που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε το πραγματικά ιδανικό κοινό της επιχείρησής σας, καθώς και το τι προτιμήσεις έχει.

Αναλαμβάνουμε πλήρως τη διαφήμιση της επιχείρησής σας στα social media, ώστε να έχετε τα μέγιστα αποτελέσματα. 

4 Λόγοι για να διαφημιστείτε στο Instagram

1. Το Swipe Up

Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες διαφημίσεις στις οποίες κάποιος κάνει κλικ για να επισκεφτεί την ιστοσελίδα σας, το Instagram προσφέρει τις διαφημίσεις στα Stories με τη λειτουργία Swipe Up. Εν ολίγοις για να επισκεφτεί κανείς την ιστοσελίδα σας από ένα Instagram Story θα πρέπει να κάνει swipe up, κάτι που αποδεδειγμένα έχει αυξήσει τα ποσοστά των χρηστών που επισκέπτονται το link μιας διαφήμισης, διότι το swipe up είναι ακόμα πιο εύκολο από ένα κλικ, όταν κάποιος βλέπει τα stories.

2. Αυξάνουν την προβολή του brand σας

Η μεγαλύτερη δυσκολία που μπορεί να συναντήσει μια επιχείρηση είναι το πως θα ξεχωρίσει ανάμεσα σε όλες τις άλλες επιχειρήσεις που δημιουργούν “θόρυβο”. Δε χρειάζεται απλά να έχετε δημοσιεύσεις που ελκύουν το ενδιαφέρον των χρηστών. Πρέπει με κάποιο τρόπο να διασφαλίζετε ότι αυτό που έχετε να πείτε στο κοινό σας, ότι θα φτάσει σε αυτό. Οι διαφημίσεις στο Instagram έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν αυτό, αυξάνοντας την προβολή του brand σας.

3. Αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας

Το Instagram είναι μια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί αποκλειστικά οπτικό περιεχόμενο. Το Instagram προσφέρει τρόπους διαφήμισης, οι οποίοι εστιάζουν στις φωτογραφίες και στα βίντεο, τα οποία αποδεδειγμένα τραβούν σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό την προσοχή των χρηστών. Επίσης, ο τρόπος με τον οποίο το Instagram ενσωματώνει τις διαφημίσεις του, δεν διακόπτει τη ροή του χρήστη και εναρμονίζεται πλήρως με αυτή. Το Instagram είναι σε θέση να παρουσιάσει την επιχείρησή σας με τρόπο που οι πελάτες και το κοινό σας θα είναι σε θέση να σας αναγνωρίζουν όλο και πιο εύκολα.

4. Έχει διάφορους τύπους δημοσιεύσεων

Το Instagram θα έλεγε κανείς ότι έχει ωριμάσει πλέον πολύ σαν πλατφόρμα και συνεχίζει να προσφέρει όλο και περισσότερες μορφές δημοσιεύσεων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τόσο οι χρήστες, όσο και οι επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αυτό. Μπορείτε να αναπροσαρμόσετε τις διαφημίσεις σας, ανάλογα με το ποιος τύπος δημοσιεύσεων αποδίδει καλύτερα σύμφωνα με το κοινό σας. Μερικοί τύποι δημοσιεύσεων που προσφέρει το Instagram ενδεικτικά είναι φωτογραφία, carousel, βίντεο, reels, boomerang και πολλά ακόμα.

Λόγοι για να αναλάβει ένας ειδικός τις χορηγούμενες δημοσιεύσεις σας στα social media

Analytics και Δεδομένα

Οι διαφημίσεις στα social media βασίζονται πολύ στα εργαλεία analytics και ό,τι αυτά προσφέρουν. Οι ειδικοί χρησιμοποιούν εργαλεία αναλυτικής για να εξετάσουν κάθε διαφήμιση και να αξιολογήσουν την απόδοση. Χρησιμοποιούν τις πληροφορίες έτσι ώστε να προχωρήσουν στις κατάλληλες αναπροσαρμογές με σκοπό να μεγιστοποιήσουν την απόδοση της επένδυσής σας σε χορηγούμενες δημοσιεύσεις.

Αναλαμβάνουν την πλήρη διαχείριση

Η έναρξη μιας διαφημιστικής καμπάνιας περιλαμβάνει πολλά βήματα και πράγματα τα οποία πρέπει να λάβει κανείς υπόψη πριν αποφασίσει να προχωρήσει στην έναρξή της. Αναλαμβάνουμε να βρούμε το ιδανικό κοινό για εσάς, το οποίο θα αυξήσει τις πωλήσεις σας. Εξασφαλίζουμε ότι τα άτομα στα οποία θα φτάσει η διαφήμισή σας ότι είναι δυνητικοί πελάτες.

Όλη η διαδικασία χρειάζεται μια εις βάθος γνώση του τρόπου λειτουργίας των social media, καθώς και των αλγορίθμων που χρησιμοποιούν. Η τεχνογνωσία μας, μας επιτρέπει να σας αποφέρουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, δημιουργώντας διαφημίσεις που θα αφήσουν εντύπωση. Οι καμπάνιες σας θα τρέχουν στον αυτόματο πιλότο.

Αναλύουν τον ανταγωνισμό

Οι ειδικοί αναλύουν τις ανταγωνιστικές επιχειρήσεις και είναι σε θέση να διακρίνουν το τι κάνουν σωστά και το τι κάνουν λάθος, δίνοντάς σας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να είστε πάντοτε ενημερωμένοι για το τι κάνουν οι άλλοι, ώστε να μη μείνετε πίσω. Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας θα προσφέρει πάντα αυτό που οι πελάτες σας επιζητούν.

Συμπέρασμα

Οι χορηγούμενες δημοσιεύσεις στα social media είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους διαφήμισης στη σημερινή αγορά. Οι πλατφόρμες που χρησιμοποιούνται κυρίως είναι το Facebook και το Instagram, καθώς η βάση χρηστών της Meta αγγίζει τα 3 δισεκατομμύρια μηνιαίων χρηστών.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση και δημιουργία διαφημιστικών καμπανιών σε Facebook, Instagram και όποιο social media επιθυμείτε, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή απόδοση της επένδυσής σας. Χρησιμοποιούμε ειδικά εργαλεία αναλυτικής και άντλησης πληροφοριών, τα οποία και χρησιμοποιούμε για τη συνεχή βελτιστοποίηση της καμπάνιας σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να γνωρίσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής μας και να προχωρήσουμε μαζί στην ανάπτυξη της καμπάνιας σας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Καλέστε μας στο 23510 24467