fbpx

Υπηρεσίες

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. 

Η Smile Media είναι διαφημιστική εταιρεία στην Κατερίνη και ασχολείται με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών πάνω στον ψηφιακό κόσμο. Όλα ξεκινούν ανάλογα με τον στόχο που έχει κάθε επιχείρηση! Μετά βγάζουμε ένα πλάνο για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο! Φτιάχνουμε όμορφα γραφικά με έντονο το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε στους πελάτες μας! Και τέλος παρακολουθούμε τι μας φέρνει κέρδος και το συνεχίζουμε!

Digital Marketing

Εδώ που η ταυτότητα της επιχείρησής παίρνει αξία! Όσο καλό και να είναι ένα προϊόν ή υπηρεσία, αν δεν το ξέρει κανένας δεν θα έχει και πωλήσεις. Τα social media είναι το NO1 σημείο συνάντησης παγκόσμιος! Είναι η βιτρίνα καταστήματός στον ψηφιακό κόσμο!

Digital Marketing –>

Δημιουργία Ιστοσελίδων

Κάθε επιχείρηση αργά η γρήγορα είναι απαραίτητο να έχει μια ιστοσελίδα. Πρέπει να ξέρουν οι πελάτες σας τι πουλάτε, που είστε, πως μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας και πολλά άλλα οφέλη που έχει ένα website!

Δημιουργία Ιστοσελίδων –>

Κατασκευή Eshop

Το κατάστημα ανοιχτό 24 ώρες γίνεται? Με το eshop γίνεται! Αλλά μην σας παραμυθιάζουν, με το να ανοίξεις ένα eshop δεν θα έρθουν οι πελάτες μόνοι τους! Το κόστος του eshop πρέπει να το κάνεις x 2,3,4 για να φέρει αποτελέσματα. Μας αρέσει να είμαστε ειλικρινείς!

Κατασκευή Eshop –>

SEO Services

Έχετε ψάξει ποτέ στην 2η σελίδα για κάτι που αναζητήσατε στην Google? Μάλλον όχι! Τότε γιατί να ψάξουν οι πελάτες σας? Με το SEO μπορούμε να βγούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στις μηχανές αναζήτησης! Είναι κάτι που απαιτεί χρόνο και χρήμα, αλλά αξίζει!

SEO – Google Search –>

Strategy

Όλα ξεκινάνε από την στρατηγική! Αν δεν ξέρεις ποιον δρόμο θα ακολουθήσεις τότε θα χαθείς! Μαζί θα χαράξουμε τους στόχους & θα προχωράμε βήμα-βήμα! Ένας στόχος θα μπορούσε να είναι αύξηση πωλήσεων 20% σε σχέση με πέρυσι! Ξεκάθαροι στόχοι, ξεκάθαρη στρατηγική!

Στρατηγική –>

Φωτογραφία / Βίντεο

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις και στην Smile Media το ξέρουμε καλά! Για να πετύχει ένα μαγαζί, ένα project, μια διαφήμιση θέλει ελκυστικές εικόνες και βίντεο που θα φέρουν πιο κοντά τους πελάτες μας με εμάς και τα προϊόντα μας!



Φωτογραφία / Βίντεο –>

Mας εμπιστεύονται

Έπιπλο Matis
Amanatidis Shoes
Mikel Coffee Company
TEDDY παιδικά βαπτιστικά
Battlenet 3D food & Ball House
MANDALA Seaside Luxury
Carotto.gr
Chick in Καλαϊτζής
Chick in Καλαϊτζής
Pieria Rent a Car
Star Optical
Mirror Concept Store
Tosca Beach Hotel
Άλφα Γεύσεις
Τσαούς Κουλούρ
Ασφάλειες Οικονομίκος

Ένα online κατάστημα μένει ανοιχτό 24 ώρες και με την κατάλληλη διαφήμιση είναι συνέχεια μπροστά στον ιδανικό του πελάτη!

Κάνε το επόμενο βήμα!

Έλα να μιλήσουμε!

4 βήματα για την επιτυχία!

Για να πετύχει μια επιχείρηση τους online στόχους της θα χρειαστεί να κάνει κάποια βασικά βήματα!

01

Ορισμός των στόχων

Χωρίς στόχους δεν μπορείς να πας στο σωστό δρόμο! Πρέπει οι στόχοι που βάζουμε πρέπει να είναι
Συγκεκριμένοι, Μετρήσιμοι, Εφικτοί, Σχετικοί
και με Προθεσμία! Αλλιώς δεν θα μπορέσουμε ποτέ να έχουμε το μερίδιο που μας αναλογεί από την αγορά!

02

Κανάλια προώθησης

Πρέπει να βρούμε ποια κανάλια θα μας βοηθήσουν περισσότερο για να φέρουμε τους χρήστες είτε στο καλάθι του e-shop μας είτε στην αγορά από το φυσικό μας κατάστημα! Δεν χρειάζεται να είμαστε σε όλα τα social κανάλια αλλά σε αυτά που μας φέρνουν αποτελέσματα! Για να γίνει αυτό πρέπει να κάνουμε δοκιμές και μέσα από τα στατιστικά να κρίνουμε!

03

Ορισμός για το μονοπάτι του χρήστη στο site μας

Αφού φέραμε κόσμο από τα κανάλια επικοινωνίας που είπαμε πριν, τώρα πρέπει να δούμε πως θα φτάσει ο χρήστης όσο πιο γρήγορα στο στόχο που έχουμε θέσει για την ιστοσελίδα ή την επιχείρησή μας! Ένα μονοπάτι θα μπορούσε να είναι με 3 κλικ να αγοράσει το προϊόν που θέλει, πράγμα που θα μας βοηθήσει να αυξήσουμε αισθητά τις πωλήσεις μας!

04

Δημιουργία όμορφου περιεχόμενου

Όσο πιο όμορφο και κατανοητό είναι το περιεχόμενό μας, τόσο πιο εύκολα θα πάει κάποιος πελάτης στο επόμενο βήμα! Μια εικόνα, χίλιες λέξεις λένε και δεν έχουν άδικο!

Θέλετε να κάνετε το επόμενο ψηφιακό βήμα στην επιχείρησή σας?

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Επικοινωνία!